Rólunk

A One&Only márka - Én vagyok a tökéletes választás!

A One&Only a megbízható partner minden éttermes számára, ha az itallapról van szó. Már néhány termékből, megszámlálhatatlan változatot lehet készíteni egy szempillantás alatt. A folyamatos fejlesztések, piaci igényeknek megfelelő kínálat-változtatások és a releváns italtrendek korai alkalmazása a One&Only-t az élvezet, változatosság és az aktualitás úttörőjévé teszi. Ahhoz, hogy a márka ezen központi pilléreit erősebben kommunikálhassuk, 2019-ben alapvetően átalakítottuk a Smoothie vonal csomagolását. A végeredmény egy modern, élénk képi világ, ami kihangsúlyozza a One&Only egyediségét és főbb karaktereit.

Csak egy lehet, ha valódi élvezetről van szó. És én vagyok az az egy. A te One&Only-d.

Összehasonlíthatatlanul jó Frappékat és Smoothie-kat akarsz? Pipa! Testes ivocsokoládét, fűszeres Chait, és a legfinomabb Matchát? Pipa! Szeretnéd feltétek széles választékat és elbűvölő fagyasztott joghurtokat? Pipa! Mindezt a legmagasabb minősegben, stílusos csomagolásban, gyors és egyszerűen elkészíthető formában? Pipa! Pipa! és pipa! Velem megkaphatsz mindent, amire vágysz. Mindegy, hogy te készíted-e elő, vagy te élvezed, én mindkét világ legjobbját kínálom. Ugyan! Úgy értem, hogy minden világ legjobbját! Minőség, változatosság, trendiség és íz. Minden megvan. És minden a lehető legjobb forrásból, természetesen. A termékeim pontos tartalma könnyen ellenőrízhető a csomagolásokon. Mert a legjobb hozzávalók csak úgy belém szaladnak a nagy várakozástól. A tökéletes keverék érdekében.

Mert pontosan ez vagyok: , Én vagyok a tökéletes választás. Én vagyok a te One&Only-d.'

A legjobb hozzávalók, széles választék, egy elbűvölően élénk dizájn és inspiráló, naprakész termékfejlesztés – ezt jelenti a Market Grounds vállalat One&Only márkája. A választékot tökéletesen a catering ág igényeire illesztették és hamar magukba olvasztják a jelenlegi piaci trendek fejlődését, hogy a fogyasztok igényeit mindig kielégíteni képes választékot kinálhassanak, folyamatosan újuló és innovativ termékekkel. Pontosan emiatt – legutóbb a Smoothie vonallal – a választék recepjeit folyamatosan optimalizálják, hogy azok újra és újra elnyerhessék az emberek szeretetét, ne csak a páratlan One&Only ízélménnyel, hanem a hozzávalók növekvő természetességével is.

A One&Only minden évszakra kínál valamilyen italt – több ízű ivócsoki, fűszeres Chai-ok, a legfinomabb Matchák, frissítő Frappék, gyümölcsös Smoothie-k, amik limonádékhoz is tökéletesek, fagyasztott joghurtok, többféle feltétek. Az összes terméket gyorsan elő lehet készíteni és rugalmasan lehet kombinálni. Továbbá minden One&Only terméket szenvedélyesen és nagy odafigyelessel készítenek, ebből kifolyólag egyediek. Ez a One&Only titka, melybe a catering ipar legváltozatosabb koncepciói bizalmukat helyezik már több, mint 15 éve.